БългарскиEnglish
Mig 1991 : Начало / Lagera-Hrizantema / Имоти "Lagera Hrizantema"
A+ R A-

Етаж 3

Ателие 12 - етаж 3

Продаден
Чиста площ 62,56m², общи части 13,98m², обща площ 76,54m²
Площ (m2): 62,56

виж още

Апартамент13 - етаж 3

Продаден
Чиста площ 68,06m², общи части 16,48m², обща площ 84,54m²
Площ (m2): 68,06

виж още

Ателие 14 - етаж 3

Продаден

Чиста площ 48,92m², общи части 11,84m², обща площ 60,76m²
Площ (m2): 48,92

виж още

Ателие 15 - етаж 3

Продаден
Чиста площ 36,21m², общи части 8,09m², обща площ 44,3m²
Площ (m2): 36,21

виж още

Апартамент 16 - етаж 3

Продаден
Чиста площ 94,74m², общи части 21,39m², обща площ 116,13m²
Площ (m2): 94,74

виж още

Апартамент 17 - етаж 3

Продаден
Чиста площ 65,85m², общи части 15,02m², обща площ 80,87m²
Площ (m2): 65,85

виж още

Апартамент 18 - етаж 3

Продаден
Чиста площ 92,13m², общи части 21,88m², обща площ 114,01m²
Площ (m2): 92,13

виж още