БългарскиEnglish
Mig 1991 : Начало / Lagera-Hrizantema / Имоти "Lagera Hrizantema"
A+ R A-

Етаж 4

Ателие 19 - етаж 4

Продаден
Чиста площ 65,72m², общи части 14,69m², обща площ 80,41m²
Площ (m2): 65,72

виж още

Апартамент 20 - етаж 4

Продаден
Чиста площ 113,82m², общи части 27,56m², обща площ 141,38m²
Площ (m2): 113,82

виж още

Апартамент 21 - етаж 4

Продаден
Чиста площ 36,21m², общи части 8,09m², обща площ 44,3m²
Площ (m2): 36,21

виж още

Апартамент 22 - етаж 4

Продаден
Чиста площ 80,9m², складова площ (h<1,5m) 6,37m², общи части 18,7m², обща площ 105,97m²
Площ (m2): 80,90

виж още

Апартамент 23 - етаж 4

Продаден
Чиста площ 60,71m², общи части 13,85m², обща площ 74,64m²
Площ (m2): 60,71

виж още

Апартамент 24 - етаж 4

Продаден
Чиста площ 92,09m², общи части 21,65m², обща площ 113,74m²
Площ (m2): 92,09

виж още