БългарскиEnglish
Mig 1991 : Начало / Lagera-Hrizantema / Имоти "Lagera Hrizantema"
A+ R A-

Партер

Магазин 1 - партер

Продаден
Чиста площ 21,81m², общи части 4,98m², обща площ 26,79m²
Площ (m2): 21,81

виж още

Магазин 2 - партер

Продаден
Площ (m2): 22,50
Чиста площ 22,50m², общи части 5,14m², обща площ 27,64m²

виж още

Магазин 3 - партер

Продаден
Площ (m2): 28,10
Чиста площ 28,1m², общи части 6,41m², обща площ 34,51m²

виж още

Магазин 4 - партер

Продаден
Площ (m2): 32,60
Чиста площ 32,6m², общи части 7,44m², обща площ 40,04m²

виж още

Магазин 5 - партер

Продаден
Чиста площ 44,67m², общи части 10,2m², обща площ 54,87m²
Площ (m2): 44,67

виж още

Магазин 6 - партер

Продаден
Чиста площ 25,96m², общи части 5,93m², обща площ 31,89m²
Площ (m2): 25,96

виж още

Магазин 7 - партер

Продаден
Чиста площ 52,51m², общи части 11,98m², обща площ 64,49m²
Площ (m2): 52,51

виж още

Магазин 13 - партер

Продаден
Чиста площ 20,81m², общи части 4,71m², обща площ 25,52m²
Площ (m2): 20,81

виж още

Офис - партер

Продаден
Чиста площ 15,85m², общи части 3,62m², обща площ 19,47m²
Площ (m2): 15,85

виж още