Апартамент 3

Апартамент 3

ПОДРОБНОСТИ

ЧИСТА ПЛОЩ: 43,90м²
ОБЩИ ЧАСТИ: 7.45м²
ОБЩА ПЛОЩ: 51.35м² + Частен двор:8,90м²
РАЗПОЛОЖЕНИЕ: Партер
ИЗЛОЖЕНИЕ:

Южно

Продаден

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Вижте нашите други проекти.