Апартамент 4

Апартамент 4

ПОДРОБНОСТИ

ЧИСТА ПЛОЩ: 51,40м²
ОБЩИ ЧАСТИ: 8,72м²
ОБЩА ПЛОЩ: 60,12м² + Частен двор: 10,5м²
РАЗПОЛОЖЕНИЕ: Партер
ИЗЛОЖЕНИЕ:

Южно

Продаден

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Вижте нашите други проекти.