Апартамент 9

Апартамент 9

ПОДРОБНОСТИ

ЧИСТА ПЛОЩ: 74,90м²
ОБЩИ ЧАСТИ: 12,71м²
ОБЩА ПЛОЩ: 87,61м² + Частен двор: 8,60м²
РАЗПОЛОЖЕНИЕ: Партер
ИЗЛОЖЕНИЕ:

Спани изток и север / Хол Запад и Север

Продаден

ДРУГИ ПРОЕКТИ

Вижте нашите други проекти.